Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, 7 Ekim tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen Büyük Kongre öncesi il başkanlığında bir basın açıklaması yaptı. Başkan Delioğlu, istifa iddialarının sadece dedikodudan ibaret olduğunu belirtti ve parti içindeki çalışmaların devam ettiğini vurguladı.

Ayrıca, oğluna yönelik yapılan saldırının kendisine yönelik bir itibar suikasti olduğunu ifade eden Başkan Delioğlu, bu tür zorlukları daha önce Ak Parti’nin de yaşadığını dile getirdi. Partinin bir bütün olarak birlik ve beraberlik içinde olduğunu ve Şanlıurfa için bir kalkan olduğunu belirtti.

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, basın açıklamasında partisinin gücünü vurgularken, Şanlıurfa’nın da Ak Parti için önemli bir kale olduğunu belirtti. Yapılan saldırının sadece kendisine değil, partiye zarar vermek ve itibarını zedelemek amacı taşıdığını ifade etti.

Delioğlu, basın açıklamasında partinin geleceğe yönelik hedeflerine de değindi. Şanlıurfa’nın kalkınması ve gelişmesi için çalışmalarının süreceğini ve hizmetlerin devam edeceğini söyledi. Aynı zamanda, parti içindeki dayanışmanın devam ettiğini ve zorlukların üstesinden birlikte geleceklerini ifade etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Ekonomiye güven düştü

ANKARA-  TÜİK, ekonomik güven endeksinin Temmuz ayında son dört ayın en düşük seviyesinde gerçekleştiğini belirtti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi personellerine Sağlık eğitimi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi personellerine yönelik Sağlık İl Müdürlüğü tarafından sağlık ve ilk yardım eğitimi verildi.

Spor çocuklarda bağışıklık sistemini güçlendiriyor

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Spor Kulübü, çocuklarını sporla yeni tanıştıracak olan veliler ve profesyonel sporcu aileleri için bazı önerilerde bulundu.

Şanlıurfa ,‘’ 1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları’’ başlıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 1-2 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘’ 1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları’’ başlıyor.